Féljenek a profik

2011.09.06. 13:15

 Az meg van mikor három srác befröccsözve beszélget a Balaton partján?

Kezdődhet így egy vicc is, no meg egy Balcsiba fulladós dráma. De most ez nem így történt. Dávid barátom unszolására ( Feljött értem és lukat beszélt a hasamba, miszerint annyi hal van a Balatonban, meg, hogy bemutat valakinek) lementem egy pár napra Akaliba. Az első napon reggel tíz óra előtt egy perccel bemutatott Totó barátjának, ami így szólt:

-         Ő az, az ember, aki csatlakozik hozzánk, legalább is akkor amikor horgászunk.

Gondoltam, hogy ez így egy kicsit rövid lesz, tehát elcsábítottam a tejfelesszájú sihedert a helyi kocsmába, gondolván vallatóra fogom, és az eszköz a fröccs lesz. Tíz óra három perckor elkezdtük az ismerkedést. Nagyjából a tizenharmadik és huszonegyedik spriccer között éreztük, hogy megnyílt a szívcsakránk, és így már el tudjuk fogadni egymást, és már nem is tűnt olyan kisfiúnak. Enyhén opálos szemekkel ezt közöltük is Dávid barátunkkal ( innentől kezdve csak Hagrid), aki csak mérsékelten örült ennek a hírnek, mert szerinte hat és fél órája azt mondtuk, hogy mindjárt jövünk egy fél óra múlva. Szerintem meg jöttünk mindjárt, mert a fél óra múlva az hat és fél. Szóval így alakulnak a horgászcsapatok, mert, hogy eztán Totó és Hagrid járnak versenyezni a GreenFishing színeiben. Most már csak azt kéne tudnom, hogy tud e horgászni a kis fröccs-szivacs. Tehát féljenek a profik, mert mi bizony jól fogunk szórakozni a versenyeken!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greenfishing.blog.hu/api/trackback/id/tr313206423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2011.12.28. 12:15:42

Sziasztok!

Rég hallottam rólatok, de látom, hogy azért készülnek az írások és a házi készítésű horgászeszközök.
Kellemes ünnepeket!

Tom
httpü://pecazas.blog.hu
süti beállítások módosítása